Even terug naar de dokter

Nu we een paar dagen hebben rondgereden, zijn er toch een paar dingen die nog gedaan moeten worden voordat we echt verder kunnen klussen/ De bus gaat morgenavond even terug naar de dokter om die dingen aan te pakken. Het gaat dan bijvoorbeeld om:

– Zekeringkast: Knipperlicht en klokkenverlichting doet het vaak niet. Bij het rommelen aan de hele zekeringkast doet hij het soms wel weer. Draadbreuk bij een voedingsdraad ofzo?
– Ruitenwisser gaan erg, erg langzaam
– Van binnen stinkt hij erg naar benzine. Ik kan even snel geen benzinelek in de motor zelf vinden, Leon vertelde dat het iets met de rubberen ringen van de ontluchtingslang bij de vulpijp zijn ofzo? Blok zou er dan eventueel af moeten om goed bij de tank te komen, heb ik gehoord. Nu is het niet fijn toeven in de cabine door de stank. Misschien gelijk samen doen met de vlotter van de benzinemeter? Die doet het nu niet.
– De benzinefilter onder de tank is pas vervangen. Het lijkt er alleen wel op dat het achterste slangetje niet stevig vast zit. Als hij toch op de brug staat, kunnen jullie daar eens naar kijken?
– De linker warmeluchtslang zit los. Kunnen jullie die vast krijgen? Warmtetape of zoiets is prima.
– Gordels achtering. Kunnen jullie twee (2) 2puntsgordels maken voor op de achterbank? Dan kunnen we veilig met max 4 personen op pad. De bank moet natuurlijk wel nogsteeds neergeklapt kunnen worden.
– Waar is de groene uittrekknop in het dashboard eigenlijk voor?
– De v-snaar lijkt een beetje slap te staan

Leave a Reply

Your email address will not be published.