Bus heeft APK!

Jongens, wat gaat het snel. Anderhalve week geleden laten we hem achter bij Keverland, gistermiddag woensdag 27 februari kreeg ik een belletje dat hij al klaar was! APK, technisch doorgekeken en blok schoongemaakt. Totaal:

– Nieuwe banden rondom
– Remmen opengemaakt en gecontroleerd, alles goed! Remmerij is een paar jaar geleden vervangen, dus alles OK, kleine slangen etc vervangen
– Ruitenwisserbladen en sproeiers
– Blok draait weer goed! Alle diesel eruit geroet (zie deze foto), slangen / filters / elektriek vervangen
– Restpuntjes als verlichting, dashboard dingetjes en weetiket

We gaan hem zaterdagochtend ophalen. Dan is hij straks Thuis! Eerst maar eens gaan poetsen, met ze drietjes regenpak en laarzen aan, en boenen maar! Eens kijken wat we gaan aantreffen.. gaaf!

Rondje om de bus

Zaterdagochtend 16 feb, eindelijk kunnen we met zijn tweetjes kijken naar de bus! Thomas heeft een partijtje van een klasgenootje, dus we kunnen op ons gemak rond de bus dansen. Wat gaaf! Hij is vies, hij is muf, maar hij is blij dat we met hem aan de gang gaan. Eerst nog even wat promo meuk van OGD uit de bus halen. Keukentje, gaskachel, banken, bedkussens, gordijntjes .. het zit er allemaal in!

 

De bus staat bij Keverland

Een vervoerder uit Enschede heeft de bus meegenomen en op donderdag 14 februari bij Keverland afgezet. Ik ben vrijdagochtend “Toevallig even langs gegaan, en was er bij toen hij naar binnen werd gereden:

Plan is om Keverland alles te laten doen met betrekking tot de APK en technische staat.

Eerste rondje! Jongens, dit is spannend .. (bedenk, ik had de bus tot nu gewoon nog niet gezien he)