Keuken zit er in

Hier even een HELE GAVE update van de bus: De keuken zit er in!! Helemaal op maat gemaakt, en volgens alles wat wij specifiek wilden. Ook nog wat extra klus gedaan, aangezien er toch met Hout gewerkt werd.Keuken1Het keukenblokje zelf: rechtsonderin komt de koelkast, bovenop komt de spoelbak. Boven de koelkast twee besteklades. Links een kastje voor potjes en pannnetjes. Hout is netjes gelakt, bovenop meerdere keren zodat het ook tegen water kan.

 

De plank onder de bank: Netjes uitsparingen in gemaakt en op hoogte. Mooi gelakt, zelfde thema als de keuken.

  • Derde foto: van boven in het keukenblokje toen de spoelbak/gasfornuis combi er nog niet in zat. Er is allemaal exttra werk in gegaan om de zekeringkast & transformator van 12V naar 220V in te bouwen. Zit nu echt heel mooi. Links is ook een extra luik gemaakt om er makkelijk bij te kunnen. Twee 220V stekkers, USB aansluitingen, de hele rimbim
  • Vierde foto: Plafond achterin. De kast had een onderkant waar een groot gat in zat, van een grote speaker die er eerst in zat. Nu heeft hij een mooie plank gemaakt, en die er netjes in gezet. Kast is dus weer helemaal dicht, kunnen we daar bagage en spulletjes in doen.

 

Oftewel, allemaal gave dingen!

 

We krijgen binnenkort de factuur. Zal wel iets meer zijn, aangezien hij wat extra dingen heeft gedaan. Maken van een keuken is wel vakwerk hoor maar jongens, wat is het mooi geworden!

 

Bus gaat zondag naar het oosten, weer overwinteren. We mogen er in december, januari en februari niet de openbare weg mee op. Maart volgend jaar gaan we hem weer halen, en maken we de rest af. Gaaf hoor ..